Защитникът на Лудогорец Георги Терзиев сподели на официалната пресконференция преди решителния мач с Нордселанд в Лигата на конференциите, че утрешният двубой е най-важният за "орлите", тъй като при евентуален успех тимът ще продължи своето участие в Европа.

"Не е за подценяване изкуствения терен, на който играхме там. Това също допринася за резултатите. Настроението е добро. Когато има положителни резултати, всичко е добре. В случая всеки мач си има тежест. В момента се явява един от най-важните мачове. Всички знаем колко е важен утрешният двубой. При евентуална победа продължаваме в Европа", започна Терзиев.

"Имам мачове като десен бек и в Лудогорец, и в Черноморец. Важното е, когато има нужда, да се влезе и да се свърши работа, а в случая да бъдеш полезен на отбора, за да се постигнат успехите. 

Ние сме професионалисти. Това ни е професията. В края на сезона има не само физическа, а и емоционална умора. Преди такива мачове нагласата е от голямо значение. Всички знаем какъв е зарядът и всичко остава на заден план, защото от нас се иска да спечелим, за да изкараме весели празници", завърши той.