Българската национална телевизия и Sportal.bg ще превърнат UEFA EURO 2024 в незабравимо преживяване за футболните фенове. Двете медии се обединяват, за да предложат на почитателите на най-великата игра мащабния онлайн проект bnt.sportal.bg – иновативна технологична платформа, която ще осигури на потребителите качествено и разнообразно съдържание за UEFA EURO 2024. 

Платформата bnt.sportal.bg ще бъде 24/7 информационният канал на футболните фенове, които бързо, лесно и удобно ще могат да намират всичко важно и любопитно по време на Европейското първенство, което ще се проведе от 14 юни до 14 юли 2024 г. в Германия. Мисията на съвместния проект на БНТ и Sportal.bg е да направи UEFA EURO 2024 достъпно за всеки и затова ще излъчи всички 51 мача от престижния футболен турнир НА ЖИВО онлайн с коментарите на най-добрите български журналисти. 

Bnt.sportal.bg ще предложи богата видео секция с интервюта с треньори и играчи, специални материали за отборите, профили на звездите, ексклузивни репортажи от градовете домакини на футболните срещи, много статистика, фото галерия и още... 

Bnt.sportal.bg е мястото, където ще се случи цялата футболна магия от UEFA EURO 2024!