Отборите на Анкарагюджю и Ризеспор не успяха да излъчат победител в срещата помежду си от 15-ия кръг на турската Суперлига. Двубоят приключи при резултат 1:1, като гостите изравниха дълбоко в добавеното време.

На върха на атаката на домакините бе бившият нападател на ЦСКА - София Али Соу, докато нападението на гостите пък бе водено от българския национал Мартин Минчев. Мачът обаче не бе добър за гамбиеца, който получи червен картон в 51-вата минута, а преди това и негов гол в 10-ата минута бе отменен заради игра с ръка. Минчев също не успя да блесни в този мач, като получи жълт картон през второто полувреме.

Домакините откриха резултата в 14-ата минута чрез Олимпиу Моруцан, който се разписа с удар извън наказателното поле.

В 51-вата минута Али Соу получи малко пресилен втори жълт и червен картон за изблъскване в гръб на съперник в центъра на терена.

В края на мача и гостите останаха с 10 души на терена, след като и Емирхан Топчу получи втори жълт и червен картон в 95-ата минута.

Късметът обаче се усмихна на Ризеспор в 97-ата минута, когато Алфонсо Гаич порази вратата на съперника за крайното 1:1 отблизо, след като преди това изстрел с глава на Оскар Пинчи се отби от гредата.

След това реми Ризеспор е на 8-ата позиция в класирането с 22 точки. Анкарагюджю е на 11-тото място с 18 точки. Първите две позиции делят Фенербахче и Галатасарай с по 40 точки.