В отложен мач от 15-ия кръг на Елитната група до 15 години на изкуствения терен на “Герена” Септември (София) надви като гост с 6:1 Левски.

Срещата започна с атаки към двете врати, като в 18-ата минута гостите успяха да стигнат до попадение. Голмайсторът на групата Димитър Маринов навлезе в наказателното поле и с удар с левия крак откри резултата. В края на полувремето Левски отговори с изравнителен гол. Ернан Ангелов се озова на добра позиция и прати топката в мрежата на септемврийци. Така двата отбора се оттеглиха на почивка при равенство.

Втората част започна вихрено за Септември, след като още в първата минута Деян Буаказ нацели гредата, а в следващата атака грешка в защитата на Левски бе наказана от Виктор Добрев. 60 секунди по-късно Димитър Маринов отбеляза и трети гол за гостите и по този начин направи резултата 1:3. В 52-ата минута Александър Вутов отбеляза четвърти гол за септемврийци, но минута по-късно бе изгонен с директен червен картон за грубо влизане. Останали с числено намален състав Септември продължи да атакува и Димитър Маринов отбеляза ново попадение в 59-ата минута. Деян Буаказ вкара и шесто попадения за гостите, оформяйки и разгрома над Левски.

По този начин Септември ще зимува на първото място на точка пред Лудогорец, а Левски остават трети