Зимният подготвителен лагер на ЦСКА - София ще продължи 20 дни, пише “Тема Спорт”. “Армейците” за четвърта поредна година ще тренират в Турция преди подновяването на шампионата. 

Футболистите ще бъдат пуснати във ваканция веднага след последния официален мач за годината срещу Лудогорец в неделя. Те ще имат близо месец за почивка, като ще трябва да се завърнат в България в началото на следващата година. Тимът ще се събере за преминаване на задължителните медицински и функционални изследвания на 5 и 6 януари, а след това една седмица ще се готви при домашни условия на базата в Панчарево. 

На 14 януари ЦСКА - София заминава за южната ни съседка и се прибира на 4 февруари. На турска територия “червените” ще проведат 4 или 5 контроли, като съперниците за тях в момента се уточняват. 

Първенството се подновява в уикенда на 17-18 февруари, а в първия пролетен кръг ЦСКА - София посреща Ботев (Враца). Това ще бъде първо домакинство за тима на Националния стадион “Васил Левски” след напускането на “Армията”.