Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн отговори на думите на бившия полузащитник на англичаните Неманя Матич за дисциплината на футболистите Джейдън Санчо и Пол Погба. 

Сърбинът сподели, че бившите му съотборници често закъснявали за тренировки. Преди дни сръбският полузащитник даде интервю, в което направи разлика между футболистите в Челси и Манчестър Юнайтед, като заяви, че при лондончани всички са били професионалисти по негово време и винаги са пристигали навреме за тренировки. След пристигането си на "Олд Трафорд" той е бил изненадан, че доста играчи не спазват сериозна дисциплина, като спомена имената именно на Санчо и Погба като конкретни примери. 

„Не съм изненадан, че Неманя спомена тези играчи. Всички знаят, че тези момчета не са големи професионалисти“, каза Кийн пред The ​​Overlap. След конфликт с мениджъра Ерик тен Хаг Санчо не е играл нито веднъж за отбора от началото на септември и се очаква да напусне през януари. Пол Погба пък напусна "червените дяволи" през по-миналото лято, но за година и половина в Ювентус е записал едва осем двубоя с екипа на тима, а през август даде положителна проба и в момента очаква своето наказание.