Новакът в гръцката Суперлига Кифисия загуби с 1:3 домакинството си на Астерас Триполис и остана само с една победа от началото на сезона. Българският национал Илиан Илиев се появи като резерва в 71-ата минута на мястото на защитника Алберто Ботиа. 

Василиос Манцис (14'), Франсеск Режис (34') и Ервин Зуканович (74') отбелязаха головете за гостите, които се изкачиха на 8-о място в класирането. Единственото попадение за Кифисия беше дело на Тиеви Бифума в 89-ата минута. Тимът на Янис Анастасиу е 11-и в подреждането с актив от 8 точки.

Шампионът АЕК се измъчи при визитата си на ПАС Янина, но стигна до трите точки. "Жълто-черните" поведоха рано с гол на Стивън Цубер, след което направиха много пропуски и трябваше да треперят за успеха. Победата изравни АЕК на второто място с Олимпиакос. Двата тима имат с точка по-малко от лидера Панатинайкос.

ПАО гостува на Арис и загуби с 0:2. "Детелините" бяха надиграни, въпреки че отправиха повече удари към вратата на съперника. Лорен Морон даде преднина на Арис в 43-ата минута, а в 72-ата резервата Джонатан Манендес вкара втори гол за тима от Солун. С победата Арис се утвърди на петото място с 20 точки.

Много зрелищен мач направиха Ламия и Атромитос. Срещата приключи наравно - 3:3, а едно от попаденията за домакините отбеляза бившият футболист на ЦСКА 1948 Сидклей. Атромитос водеше с 2:0, а при 2:1 пропусна дузпа, след което Ламия изравни. През второто полувреме отборите си размениха по още един гол.