Волейболистите на ЦСКА нанесоха първо поражение на шампиона Нефтохимик 2010 след като победиха съперника с 3:0 гейма, в мач от пети кръг на ефбет Супер Волей, който се игра в зала „Васил Симов“.

Много силен мач направи опитният волейболист на ЦСКА Иван Колев, който бе изпран за МВП на срещата. Той говори след успеха:

„Категорична победата, няма как да не сме доволни. Водехме през цялото време. Имаше моменти в края на третия гейм, когато съперникът ни настигна. Много се радвам, че устискахме и затворихме с 3:0. Това е важно, защото, ако бяха спечелили гейм, не се знаеше какво ще стане. За нас този успех носи самочувствие и увереност, след двете загуби срещу Хебър и Дея.

Сега бе перфектно с 3:0, но преди това не играхме толкова добре. Надявам се този успех да е добра основа и да надграждаме от тук нататък, не само в къщи, но и навън.

Добре се чувствам. Имах здравословни проблеми в началото. Не знам колко мога да помогна. Гледам да дам максимума във всеки гейм, да играя колкото мога и да се забавлявам.“

Снимки: Startphoto