Защитникът на сръбския национален отбор Неманя Гудел си пожела победа над България и класиране за Евро 2024 по повод рождения си ден. Играчът на Севиля навърши вчера 31 години и се надява най-добрият подарък да си направи в неделя в Лесковац с успех срещу българския национален отбор, който ще класира сърбите на Европейското първенство в Германия догодина.

"Това беше моето желание за рождения ден - да спечелим в неделя и да сбъдна мечтата на много поколения и да отидем там, където ни е мястото. Не обръщахме голямо внимание на резултатите от другите мачове, важно е сами да решим съдбата си и всички сме наясно с това. Фокусирани сме да дадем най-доброто от себе си срещу България и да се класираме за Европейското първенство", каза Гудел на брифинг днес.

Защитникът е наясно, че България е в подем след треньорската смяна.

"Във футбола отдавна няма лесни съперници, във всеки мач трябва да се влиза на сто процента, а знаем, че българите смениха треньора и върнаха в отбора по-възрастни, по-опитни играчи. Ще бъдем концентрирани и се надявам на успешен завършек", каза още Гудел.