Веселин Иванов - Лудия се завърна с гръм и трясък на голямата сцена на професионалните бойни спортове, побеждавайки с ТКО в трети рунд италианеца Марко Джустарини (с прякор Баракудата) на галавечерта в “Арена София” BKFC България.

15

Лудия направи дългоочаквано завръщане в професионалните бойни спортове, като тренира около два месеца при Краси Джамбазки и Николай Колев. В богата си визитка той може да се похвали със световна и европейска титла в бойното самбо, като именно от световния златен медал насам през 2015-а той не се бе състезавал. Иначе Иванов има 8 професионални победи в ММА и 3 профи успеха на боксовия ринг.

15

Още от първите секунди Иванов нанесе канонада от крошета и сериозно нарани лицето на съперника, като вдигна “Арена София” на крака. Джустарини също показа умения със засрещащо ляво кроше, което за момент накара Лудия да спре набезите си напред. Рундът приключи с усещането за предимство в съдийските карти за Лудия.

15

Иванов отново оправда прякора си в началото на втория рунд, като вече съперникът му имаше отчетлива аркада над лявото око. Веселин доминираше и в тази част, макар без толкова много на брой попадения, но пък въпросната аркада по лицето на Джустарини щеше да създаде сериозна работа за кътмена му Евгени Василев.

Ляв овърхенд и ляво кроше в актива на Лудия пратиха съперника му в нокдаун и той не можа да се съвземе от него. Зрителите аплодираха мощно решението на съдията да сложи край на битката - ТКО за Иванов!