Агентът на Пол Погба Рафаела Пимента коментира случая с положителната допинг проба на халфа на Ювентус. Представителката на французина подчерта, че от екипа на играча работят, за да го оправдаят, както и че има вяра в юридическата система в Италия.

“Гледаме ден за ден. Правим всичко необходимо, за да се опитаме да обясним случващото се с Пол. Това обяснение обаче трябва да стане пред съдия. Мисля, че за да има един съдия независимост и да достигне до своите заключения както трябва, не бива да му влияем с публични коментари. Имаме своите аргументи, които са много сериозни и важни, и трябва да ги предоставя на съдията, за да ги уважи, но без да се опитвам да му влияя.

Правим всичко необходимо. Хората, които познават Пол, знаят какво се е случило. Те знаят, че той е честен и коректен човек, който винаги прави нещата почтено. Той преживява това с увереност и професионализъм. Тренира през цялото време и мисли само за това как да преодолее тези трудни моменти, за да се завърне. Работим върху това да няма никаква санкция. Вярвам в системата. Имам навика да се доверявам, докато не ме опровергаят. Разполагам само с такива доказателства, че системата функционира. Надявам се да разберат нашата позиция”, коментира Пимента пред Relevo.