Психоложката на ЦСКА 1948 Лилия Стефанова коментира горещата тема с мача на националите срещу Унгария и очакваните протести на фенове в София преди и по време на мача.

"Не съм чула в професионалната си практика футболист да харесва да играе пред празни трибуни. Те се повлияват. Губим не само домакинско предимство, но и като самочувствие.

Губим респект на международната арена като изпускаме повод да се изявим като нация. Неяснотата около мястото за провеждане на мача може да се разглежда и като психологическа тактика, но едва ли това е било целта. Смятам обаче, че това са опитни футболисти, които ще се дистанцират от всички негатинни фактори. Дебютът на Илиан Илиев е добър повод националният отбор да направи добър мач.

Все пак смятам, че националите никога не биха играли срещу треньора, който и да е той. Предвид ситуацията смятам, че ще се постараят да покажат най-доброто от себе си. Същото каза и Кирил Десподов. Призовавам хората да не изпадат в агресивно поведение, това е лош път и не помага", каза Стефанова в ефира на bTV.