Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп очаква неговият отбор да реагира след равенството с Лутън и загубата от Тулуза и да се върне към победите в домакинството си на Брентфорд. Германецът обаче определя сблъсъка с тима на Томас Франк като предизвикателства.

„Изключително предизвикателство е да играеш срещу Томас Франк и Брентфорд по различни причини. Справят се наистина добре. Не съм сигурен, че на 100 процента са доволни от сезона досега, но загубата на Айвън Тони наистина бе брутална.

Добре са организирани в защита. Имаха някои проблеми, което бих казал, че бе докато свикнат да играят бе Айвън, но когато видите класирането, те са в средата на таблицата с тенденция да се изкачват. Изключителни са на статични положения. Имат бързи офанзивни футболисти и играят много добре на контраатака. Винаги е интересно и трудно да се играе срещу тях. Но ние ги посрещаме на „Анфийлд“ и трябва да използваме това.

Срещу Лутън нещата не се получиха. Контра пресата не функционираше. Имаше моменти, в които имахме три футболисти срещу един играч на Лутън, но той успяваше да се измъкне. Не знам защо това го нямаше. Ще го променим, защото е много важно за начина, по който играем. Освен това не използвахме шансовете си. Така не можеш да спечелиш“, коментира Клоп.