Президентът на Пари Сен Жермен Насер Ал-Хелаифи няма да има възможност да присъства на двубоя между неговия тим и Милан на “Сан Сиро”. Той е претърпял операция на коляното и е бил посъветван от лекарите да на пътува за Италия.

“Няма да бъде лесно да съм далеч от играчите, Луис Енрике и директора Кампос, с когото съм в постоянен контакт. “Сан Сиро” има невероятна история и атмосфера. Това е крепост, където се играеш срещу 12 съперника. Обичам Милано, често ходя там за бизнес и за удоволствие. Ще гледам мача по телевизията. Ще бъде титанична битка между два велики клуба”, сподели Ел-Хелаифи в интервю за “Гадзета дело Спорт”.

🚨 Nasser Al Khelaifi: “I didn’t see Real Madrid statement about Mbappé to be honest — we focus on ourselves not others”.

“Time and time again Kylian delivers… he’s the best player in the world”.

“It’s fantastic to see him driving forward PSG”, told Gazzetta dello Sport. pic.twitter.com/Ig8erEggy6

— Goal Daily Media (@DailySportMedia) November 7, 2023

Той говори и за Джанлуиджи Донарума, който ще се завърне на “Сан Сиро”: “Джиджо е сред най-добрите вратари в света. Той все още е млад и е голям професионалист, изключителен човек. Когато подписа с нас, точно беше станал европейски шампион и беше избран за най-добър играч на турнира”.

Ал-Хелаифи коментира и винаги актуалната тема с Килиан Мбапе. Той заяви, че не е виждал изявлението на Реал Мадрид, в което клубът официално испанците казват, че не водят преговори със звездата. “Килиан продължава да постига големи цели. Вероятно хората го смятат за даденост, но никой не е играл на два финала на световно първенство и да има хеттрик. Килиан е най-добрият играч в света и е фантастично да го гледаме да води ПСЖ и Франция. Той има позитивен ефект върху младите играчи и помага за изграждането на бъдещето на ПСЖ”, коментира президентът.