Рекордни премии ще бъдат раздадени на Колежа, ако Ботев победи Локо в битката за Пловдив. Срещата е този петък в 19:30 часа на стадион "Христо Ботев". Босът на "жълто-черните" Антон Зингаревич няма да жали средства, ако неговите момчета го зарадват с успех.

По принцип футболистите на "канарчетата" получават по 1200 лева бонус при победа. като домакини в efbet Лига. Гостуванията пък са оценени двойно. За битката за Пловдив обаче е предвидена промяна. От Колежа разкриха, че ръководството е оценило на 4000 лева боя по големия враг Локомотив, което значи увеличение на стандартните премии над три пъти.

От стадион "Христо Ботев" заявиха с гордост, че откакто Зингаревич е начело на клуба, няма забавяне на заплати и премии, което си е радкост за родната футболна действителност.

Междувременно от Ботев разкриха, че треньорът Душан Керкез няма да може да използва само един футболист в дербито. Става дума за Мохамед Брахими, който е контузен и със сигурност няма да бъде в групата за мача. Иначе "канарчетата" продължават подготовката си, след като в понеделник тренираха двуразово, а до срещата ще се готвят по веднъж на ден.

"Мач Телеграф"