Офанзивният играч на Левски Джавад Ел Джемили не пътува с тима за Кърджали за двубоя с Арда (0:0). Лекарският щаб не успя да вдигне родения в Испания играч с марокански корени. Ел Джемили получи контузия на последната тренировка преди гостуването на Берое в петък, което бе загубено с 1:2. Саге надеждите са, че медицинския екип на "сините" ще направи така, че Джавад да бъде на линия за следващата визита - тази на ЦСКА 1948. Двубоят е на 7 ноември, вторник, в Бистрица от 17:30 часа.

До момента Ел Джемили има 5 гола в 13 шампионатни мача. Той взе участие и в 6-те мача в Лигата на конференциите, но в тях не се разписа.

В лазарета на Левски продължава да бъде и крилото Уелтон. Бразилецът е с травма от домакинството на Черно море. Лошото за треньора Николай Костов е, че няма да може да го използва и срещу ЦСКА 1948. Уелтон, който е най-острият играч на "сините", ще бъде готов за игра най-рано след предстоящата пауза в първенството заради евроквалификациите на националния отбор срещу Унгария и Сърбия.

"Тема спорт"