Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау бе във възторг от победата с 3:0 над Манчестър Юнайтед на 1/8-финала за "Карабао Къп". Така "свраките" изхвърлиха носителя на трофея от турнира и си отмъстиха за загубата на финала през миналия сезон. Наставникът засипа с похвали играчите си.

"Беше страхотно представяне от страна на играчите, не мога да ги похваля достатъчно. Имаше някои страхотни истории, които произлязоха от този мач. Мат Таргет е единственият минус, това беше огромен удар за нас, но още по-голяма заслуга за останалите футблисти за тяхното представяне след този момент. Имаше невероятни изпълнения", заяви Хау.

"Каква история и за двамата защитници. Емил 14 месеца бе извън игра, а сега трябваше да действа на позиция, на която не е играл много. Мисля, че тази вечер беше превъзходен, използваше топката наистина добре, неговият атлетизъм беше ключов. Заедно с Пол се защитаваха наистина добре срещу играчи от най-високо качество. Със сигурност мачът не беше лесен за нас. Джо (Уилок) беше изключителен. Той е халф, койго умее да бележи. Притежава онези атлетични качества, от които се нуждаем. Можехте да видите колко пъти той се включваше напред. Той беше истинска заплаха. Отбеляза брилянтен гол, което беше голям момент в мача. Имахме нужда от този трети гол", допълни специалистът.