Някои от звездите на Манчестър Юнайтед са изразили своята загриженост към твърдия подход и тактическите решения на мениджър на тима Ерик тен Хаг има пагубно въздействие върху морала на футболистите, твърди вестник “Дейли Мейл”. Нидерландецът получи доста похвали за въвеждането на доста по-сериозна дисциплина на “Олд Трафорд” в първия си тим, а след трудното начало нещата постепенно поеха в по-позитивна посока.

Тази година обаче нещата при “червените дяволи” боксуват сериозно и те вече натрупаха цели пет загуби в десет двубоя от Премиър лийг. Тен Хаг трябва да се справя и с редица проблеми извън терена, като многото контузии и дисциплинарни проблеми на играчи. Сега обаче някои от лидерите на тима са изразили своята загриженост, че тези методи могат да нанесат повече време, отколкото да донесат полза за успокояване на обстановката на “Олд Трафорд”.

В неделя Манчестър Юнайтед допусна поражение в градското дерби срещу Манчестър Сити, а Тен Хаг отново е подходил твърдо към своите футболисти, като се появи информация, че е накарал футболистите си да седят в мълчание и да слушат радостта на противника в другата съблекалня, след което на висок тон е посочил грешките на своите възпитаници.

 Засега медиите на Острова твърдят, че ръководството на клуба запазва доверие в наставника, но това може и да се промени, ако нещата не се подобрят в скоро време. Тази вечер Манчестър Юнайтед ще се изправи срещу Нюкасъл в мач от четвъртия кръг на Купата на лигата.