Интер все още е в контакт със защитника на Лил Тиаго Джало относно евентуален трансфер на "Сан Сиро". "Нерадзурите" отдавна са по петите на този играч, като го наблюдават през последната година, но травма на кръстните връзки, получена през март, изключи възможността за трансфер през летния прозорец. 23-годишният бранител обаче сега е в последната година от договора си в Лил, което означава, че Интер може потенциално да се завърне с оферта на ниска цена през януари или да изчака Джало да стане свободен агент следващото лято, пише "Калчомеркато".

Интер от доста време поддържа връзка с португалския централен защитник, който сега е близо до възстановяване от контузията си в коляното. "Нерадзурите" вече са обсъдили потенциалните финансови условия с играча и официално споразумение може да бъде постигнато относително лесно, ако ходът се осъществи.

Интер обаче не е единствената заинтересована страна, тъй като Барселона също харесва качествата на Джало и иска да го вземе в редиците си. Така че италианският гранд ще трябва да бъде по-бърз в преговорите с португалеца, ако не иска да го изпусне в последния момент.

Последвайте канала ни в