Старши треньорът на Литекс - Ален Тупаич, бе много доволен след успеха над Черно море с 1:0, с който "оранжевите" се класираха за осминафиналите на Sesame Купа на България. Ловчалии отстраниха лидера в efbet Лига с гол на Виктор Василев през второто полувреме.

"Искам да благодаря на хората, както и на Черно море и Илиан Илиев, защото се получи страхотен двубой. Не е случайно, че този отбор е на първо място в efbet Лига. Казах на моите футболисти да играят спокойно и че искам да играят футбол. 

Всичко тактически бе изпълнено на 100%. Това е велика победа и това може да бъде сигнал и за другите отбори. Голяма победа направихме, но мачовете в шампионата са приоритет за нас. С тази победа искам да поздравя всички свързани с Литекс. 

Преди мача казах, че можем да изведем само позитиви от този мач и нямаме какво да губим. Надявахме се на позитивен резултат. Трябваше да подготвим добре отбора, който да поддържа едно добро средно ниво физически. Искам да видим колко повече точки можем да спечелим във Втора лига. Това е една голяма победа. Независимо с кой ще се паднем в следващия кръг, има много време до следващия мач. Ще гледаме оттук нататък мач за мач и ще се готвим за всеки следващ", каза Тупаич.

Последвайте канала ни в