Мениджърът Челси Маурисио Почетино отправи апел към феновете на тима след слабия старт на сезона. Утре лондончани приемат Блекбърн в среща от четвъртия кръг на Купата на Лигата.

“Знам, че е трудно да сдържаш чувствата си, но това е нормално. Феновете искат да печелим и понякога е изнервящо, че не го правим. Посланието е да вярват, да имат доверие в нас и в процеса, заяви Почетино. - Купата на Лигата е много важна за нас. Ще се опитаме да играем с най-доброто, с което разполагаме. Може би някои играчи имат нужда от почивка и не можем да поемаме рискове”.

‘Carabao Cup is really important for us.' 🏆

Mauricio Pochettino plans to pick a strong starting lineup for Chelsea’s match against Blackburn. 🔷 pic.twitter.com/c5ch4MijNF

— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL) October 31, 2023

След този двубой на Челси му предстои лондонско дерби с Тотнъм, но то е чак в понеделник и наставникът заяви, че решението му за състава няма да бъдат свързани с този двубой: “Няма да взимаме решения за утре, които да са свързани с понеделник, защото мисля, че има достатъчно време за възстановяване. Мога да потвърдя, че Рийс Джеймс ще започне мача.

Последвайте канала ни в