Тарторът на сектор “Б” Любомир Костадинов остана разочарован, че няма да е част от новото управление на община Петрич. Младежа твърди, че се чувства предаден, както се е случило и преди години заради “фанатичната ми Левскарщина”.

Ето какво пише Младежа на страницата си във “Фейсбук”:

“Благодаря на всички над 500 човека, които се доверихте на мен и хората от водената от мен листа за общински съветници на община Петрич! ”Благодаря” и на онези заради, които най-вече се кандитатирах, онези от СЕЛО Самуилово, онези които от 464 гласували само 63-ма повярваха в мен !!! Бях готов да ви служа и да ви помагам!!

Явно не е важно какво си направил за селото през последните 8 години, а важно е да “забогатееш” с 100 лв за един ден! Срам!

Загубих тежка битка! И не съжалявам, че няма да съм част от новото управление на община Петрич, най-вече съжалявам, че бях предаден от хора, които 8 години считах за единомислещи, приятели и хора на които може да се разчита! Най-много боли от предателството!

Преживях подобно предателство, преди години по линия на фанатичната ми Левскарщина и поне съм се научил да се изправям! Ще преживея и това предателство и ще стана дори още по-силен, а всички вие, предатели, ще си останете същите дребни и слепи за прогреса душички! Загубих битка, но прозрях много неща!”

Последвайте канала ни в