Бившият капитан на Белгия Еден Азар, който изненадващо се появи на церемонията по връчването на “Златната топка”, бе категоричен, че футболът не му липсва и е напълно доволен от сегашния си живот. Футболистът блестеше години наред с екипа на Челси и в определени моменти бе описван като един от най-добрите играчи в света, но кариерата му тръгна надолу след трансфера в Реал Мадрид за нас 100 милиона евро, където записа едва 76 двубоя за четири години и бе преследван от непрестанни контузии. През това лято той прекрати контракта си с “лос бланкос” и сложи край на кариерата си едва на 32 години.

“Животът е перфектен, просто перфектен. Наслаждавам се на времето със семейството ми и децата. Мога да правя каквото искам и това е един перфектен живот,” заяви накратко Азар на въпрос как се чувства след края на футболната си кариера. Той връчи трофея "Копа" за най-добър млад футболист на Джуд Белингам.

Вчера в Париж бе проведена 67-ата церемония по връчване на най-престижния индивидуален трофей в света на футбола, а абсолютната легенда Лионел Меси грабна осми рекорден приз в надпреварата.

Последвайте канала ни в