Благотворителният търг за Петър Хубчев, който е организиран от фондацията на Стилиян Петров, приключва в 22:00 часа тази вечер. Акционът се провежда на официалната страница на фондацията във фейсбук: https://www.facebook.com/thestiliyanpetrovfoundation.

В него са представени над 50 предмета с огромна колекционерска стойност, свързани с "Мача на надеждата", който се проведе на 6 септември.

Включени са фланелките на звездите от мача, подписани лично от тях. Припомняме, че сред големите участници във футболното събитие на годината бяха носителят на "Златната топка" Христо Стоичков, двукратният шампион на Англия с Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, рекордьорът по мачове във Висшата лига Гарет Бари, един от най-великите играчи за всички времена – Рой Кийн, незабравимия Шей Гивън, головата машина Хенрик Ларсон, Луис Гарсия и куп други любимци на милиони по света.

Наред с екипите са включени и няколко артикула от мача - подписана лично от Стилиян Петров капитанска лента, флаговете на капитаните – Стан и Ицо, ъгловите флагчета, постаментите от екипите и топка от мача.

Всички приходи от търга ще бъдат дарени за лечението на легендарния национал и треньор Петър Хубчев, който продължава битката си с коварна болест. 

 
 
Последвайте канала ни в