Проблемите за Славия преди мача с Лудогорец сякаш нямат край. След като старши-треньорът Златомир Загорчич няма да може да води тима от пейката заради наказание от миналия сезон, вчера стана ясно, че срещата в четвъртък ще пропусне и капитанът на "белите" Галин Иванов.

Бившият национал също е санкциониран от ДК към БФС. В добавеното време на двубоя с Крумовград, спечелен с 2:0, Иванов получи жълт картон, който се оказа негов пети от началото на сезона. Така атакуващият халф ще пропусне домакинството с разградчани. Двубоят е в четвъртък от 18:00 часа на стадион "Александър Шаламанов". В доклада провинението на Галин Иванов е било описано като грубо влизане.

Все пак в лагера на Славия има и добра новина. Вратарят Светослав Вуцов вече е свалил килограмите и ще се завърне в групата. Почти сигурно той ще застане под рамката за сблъсъка с "орлите". Както е известно, Вуцов бе изваден още при Иван Колев заради проблеми с теглото. По време на миниподготовката в Банско младият страж успя да влезе в норми и можеше да се завърне още срещу Крумовград. Тогава обаче е трябвало да му бъде бита инжекция, свързана с процеса на възстановяване от контузия и последвала операция, което го извади от строя за няколко месеца.

В същото време стана ясно, че спортно-техническият щаб на белите реди контрола за паузата в шампионата за националните отбори в средата на ноември. Столичани ще премерят сили с Марек Дупница. По програма на 22 ноември (сряда) на Славия предстои и гостуването на Янтра Габрово от 1/16-финалите за Купата на България, пише "Тема Спорт".

Последвайте канала ни в