Старши треньорът на ЦСКА Росен Барчовски заяви, че има разлика в класите между неговия отбор и този на Левски, но тя все още няма как да бъде показана от страна на “армейците”. Те спечелиха първото за сезона Вечно дерби с големия си враг с 85:72 в столичната зала “Триадица”, за да прекъснат серията от три поредни успеха на “сините”.

“Разликата не е чак толкова голяма. Голяма разлика е над 20 точки. Има разлика в класите, но ние още не сме готови да я демонстрираме. Имаме много голям потенциал. Отборът на Левски се бори, особено в третата част, когато играха бързо, агресивно и смело. Тогава се появиха тези играчи, които са взети за такива срещи. Нищо не сме изненадвали никой. С Божидар планът беше да работим докато видим дали ще влезе във форма и как ще пасне на отбора. Срещу Черно море се надявам да не подходим както срещу Миньор 2015.

Иска ни се да станем шампиони, но нивата е много дълга. Трябва да работим върху играта в защита, да подобрим транзицията в защита, защото не се връщаме бързо и правилно. Пазихме лошо пик-н-рол, имаха много отворени стрелби. Ние сме с нови играчи, липсват някои, други играят на необичайни позиции”, сподели Барчовски.

Последвайте канала ни в