Бразилската легенда Роналдиньо заяви, че очаква страхотни два сблъсъка между Милан и Пари Сен Жермен в Шампионската лига. Първият от двата мача между двата тима ще се състои тази вечер във френската столица, а две седмици по-късно ще се състои и този в Милано. Роналдиньо, който е бивш играч и на двата отбора, се надява да бъде на трибуните и даде своята оценка за досегашното представяне на двата отбора.

“Очаквам страхотен мач и се надявам да мога да бъда на трибуните, както за първия мач, така и за реванша. Това са два клуба, които нося в сърцето си, два отбора, в които съм играл и две места, на които съм бил много щастлив.”

Носителят на титлата в Шампионската лига с Барселона през сезон 2005/06 оцени представянето на двата отбора до момента.

“Милан изигра два добри мача срещу Борусия Дортмунд и Нюкасъл, но не успяха да вкарат и сега са принудени да решат тази спънка срещу ПСЖ, което няма да е лесно. ПСЖ стартира трудно след радикалните промени през лятото, новите играчи, новата тактика и методология, които бяха донесени от Луис Енрике. Те изглеждат сякаш израстват, не искам да давам прогноза.”

“Рафаел Леао е правилният човек да носи номер 10. Играч, който ме омагьосва и смятам, че всички, които обичат футбола, са съгласни, че той е играч, който носи забавление за феновете. Килиан Мбапе също е с този шампионски манталитет и може да реши всички мач, когато пожелае, точно както Леао. Играчи като тях привличат феновете на стадиона, карат ги да си харчат парите, за да гледат отборите на живо, но и приковават неутралните фенове пред телевизорите,” завърши бразилецът.

Всички късни мачове в сряда от Шампионската лига в комбинирано предаване, напълно безплатно и достъпно за всички! Всички голове, картони, спорни ситуации и консултации с VAR само на клик разстояние! Да, на платформата Champions TV, която по традиция ще стриймва най-интересното на живо от късните мачове в сряда вечер от 22:00 часа!