Ръководството на Лудогорец даде амнистия на две от звездите си, които бяха наказателно извадени от групата на предишния мач на тима в еfbet Лига - домакинството на Пирин (Благоевград), спечелено с 4:0. Става дума за Бърнард Текпетей и Оливие Вердон, пише "Мач Телеграф".

Двамата изпаднаха от състава заради слабото си представяне в катастрофалното за "орлите" гостуване на Нордселанд, загубено с 1:7 в Лигата на конференциите. Интересното е, че Текпетей беше капитан в тази среща, а Вердон вкара единственото попадение за тима от дузпа.

Сега Бърнард и Оливие ще бъдат в групата за гостуването на Арда в Кърджали, за което се похвали ганаецът в социалните мрежи. Очаква се двамата да не бъдат титуляри, но може да се появят в игра като резерви.

Третият, който беше изваден от групата за мача с Пирин - Серджио Падт, няма да бъде реабилитиран за предстоящата среща. Много е вероятно нидерландецът да не играе повече за Лудогорец, а през зимата да се раздели с клуба. "Орлите" имат интерес към вратаря на Локомотив (Пловдив) Динко Хоркаш и ще се опитат да го вземат през януари.