С настроение се готви отборът на Добруджа за първия мач от новия сезон в efbet Супер Волей. В събота от 17.00 часа добричкият тим приема Черно море (Варна).

Най-новото попълнение в тима Стилиян Асенов сподели, че се старае по-бързо се сработи с останалите волейболисти, които са го приели много добре.

Казва, че бързо се е съгласил да се присъедини към Добруджа 07 след контузията на основния разпределител Стефан Георгиев, защото отдавна е имал желание да работи с треньора Дани Милушев.

"Тук всички момчета са млади и искат да се развиват и да дават 100% от себе си, така че се надявам да показваме добра игра през сезона", добави разпределителят.

По-младият състав изтъкна като положителен фактор и либерото Николай Тодоров. "Тази година има доста повече млади момчета и атмосферата е много по-енергична и се получават добри разигравания, благодарение именно на огромното им желание да се раздадат", споделя Тодоров.

Той е оптимист за представянето на тима. Според него изходът от утрешния мач ще бъде от голямо значение в края на редовния сезон, тъй като Черно море е директен съперник за влизане в плейофите. Той се надява отборът да покаже добра игра и да успее да зарадва публиката в зала „Добротица“ с победа.