Единствено звездата на Сакраменто Домантас Сабонис успя да постигне по-голям брой овладени борби от българския национал Александър Везенков при поражението от Голдън Стейт Уориърс със 115:121 в двубой от предсезонната подготовка на НБА. За 25 минути на терена литовецът хвана 11 борби, докато най-полезният играч в Евролигата постигна 6 борби за 17 минути на паркета. Със същия брой овладени топки завърши и титулярното крило Кийгън Мъри, който престоя 21 минути в игра.

Везенков обаче беше човекът с най-много борби в нападение за Сакраменто - 3, което говори достатъчно за неговото желание да се докаже на Майк Браун и треньорския щаб. С 2 борби в атака завърши Сабонис, а по 1 имаха Харисън Барнс, Кеслър Едуардс и Алекс Лен.

Така след три мача в предсезонната подготовка статистическите показатели на Везенков сочат средно по 7.0 точки и 3.3 борби за около 17 минути, прекарани на паркета. На “кралете” им остават още два мача преди официалното начало на сезона - в четвъртък отново срещу Голдън Стейт и в петък срещу Юта Джаз.