България може да има нов селекционер, ако утре "лъвовете" не успят да победят последния в групата Литва на "Васил Левски". По принцип търпението на всички към Младен Кръстаич се изчерпа още след загубата от Черна гора през септември, но в крайна сметка той получи още един шанс.

Факт е, че макар и да имаме само 2 точки, в повечето си срещи играхме добре и невероятният малшанс ни лиши от по-добри резултати. Черна гора ни би с 10 души в последната минута, а Сърбия ни изравни в Разград отново в последната секунда.

Освен това Младен Кръстаич започна смело да налага млади футболисти, за което много от предшествениците му нямаха смелост.

Ако не победим Литва, има голям шанс да завършим без успех в тези квалификации, защото през ноември ни предстоят срещи със Сърбия в Белград и Унгария на "Васил Левски". Това ще бъде изключително срамен момент в нашата футболна история.

Младен Кръстаич има договор с БФС до лятото на 2024 г. Именно високата неустойка пази гърба на бившия играч на Шалке 04 до момента. При издънка с Литва обаче няма какво да спаси неговия пост. За нов национален селекционер се спрягат Илиан Илиев, Александър Томаш и Илия Груев, пише "Мач Телеграф".