Бившата професионална боксьорка Дейзи Ланг посети националните отбори по художествена гимнастика на Националната спортна база "Раковски".

Десислава Кирова, по-известна като Дейзи Ланг, е трикратна световна шампионка по бокс в три различни категории, единствената българка, приета в боксовата "Зала на славата". След слизането си от ринга се изявява като актриса, участва в няколко холивудски продукции и в доста реклами. Живее в САЩ повече от 10 години.

Ланг и момичетата от националните гарнитури се сприятелиха много бързо, разказаха си взаимно за особеностите в техните спортове, за начина на тренировки и режимите. Тя изгледа тренировката на гимнастичките, опита някои елементи и получи като подарък топка с автографи от "златните момичета" на България.

В залата, освен отборите от различните национални гарнитури, които тренират на "Раковски" и техните треньорски екипи, бяха още президентът на БФХГ Илиана Раева, Деспа Кателиева, директор на националните отбори, вицепрезидентът на БФХГ Невяна Владинова и други членове на федерацията.