Лудогорец U15 прегази с 8:1 Пловдив в мач от X кръг на първенството в Елитната юношеска група до 15 години. Срещата се игра на един от терените в комплекса "Гнездо на орли".

"Орлите" не влязоха по най-добрия начин в мача и в 15-та минута съперникът откри резултата. Вратаря на съперника повали Джем Андонов в наказателното поле и в 20-та минута потърпевшият изпълни точно отсъдената дузпа за 1:1. В 23-та минута Николай Попов вкара за 2:1. В 25-та минута резултатът вече бе 3:1. Джем Андонов се разписа за втори път след асистенция на Ястиян Георгиев. Минута по-късно Николай Попов опъна мрежата за 4:1, а последния пас даде Джем Андонов. В 36-та минута Веселин Атанасов реализира за 5:1 и при този резултат завърши първото полувреме.

След почивката Николай Попов оформи своя хеттрик в 41-та минута за 6:1 след центриране на Веселин Атанасов. Самият Атанасов оформи крайното 8:1 с голове в 61-та и 77-та минута, с които и той записа хеттрик. 

Не съм доволен от началото на мача. Трябваше да получим гол, за да заиграем, както трябва. Момчетата реагираха като ужилени и само от 20-та до 26-та минута забиха 4 гола. Задължително е да действаме по този начин от първата до последната минута и това очаквам от отбора в следващите срещи, коментира след последния съдийски сигнал старши треньорът Милен Маринов. 

 

Лудогорец U16 се разправи с 8:1 с Пловдив в мач от X кръг на първенството в Елитната юношеска група до 16 години. Двата отбора премериха сили на един от терените в комплекса "Гнездо на орли".

Първото полувреме завърши при резултат 5:0. Гостите вкараха почетното си попадение при 7:0. Максим Минков заби хеттрик, Димитър Мрънков бе точен на два пъти, а по веднъж отбелязаха Николай Николов, Иван Анастасов и Калоян Божков.

Имахме тотално превъзходство през целия мач. Играхме добър футбол и показахме хубави неща в атака. създадохме положения за поне още 4 гола, като на два пъти и гредите помогнаха на съперника, коментира след края на срещата старши треньорът Росен Маринов.