Треньорът на Милан Стефано Пиоли съжалява, че тимът му не успя да запише първа победа в тазгодишното издание на Шампионската лига. "Росонерите" направиха нулево реми с Борусия (Дортмунд), като това е втори такъв резултат, който записват в група "F". Наставникът определи срещата като класически мач от Шампионската лига.

"Искахме да спечелим, както и в първия мач. Знаехме трудностите, пред които ще се изправим. Направихме няколко грешни подавания и не бяхме достатъчно прецизни технически, но това беше страхотно представяне през второто полувреме и със сигурност създадохме достатъчно положения, за да победим. Фактът, че не се справихме с това, е разочароващ, но трябва да гледаме в бъдещето с увереност. Неминуемо ни липсваше прецизност пред вратата и не бяхме достатъчно ефективни в противниковото наказателно поле. Вярно е също, че Дортмунд ни създаде проблеми. Това беше класически мач от Шампионската лига срещу енергичен, твърд и интензивен съперник, борихме се с тях за всяка топка", заяви Пиоли.

"Знаехме, че това ще бъде сложна група. Получи се изненадващ резултат в Англия, но това може да се окаже в наша полза. Ще е необходима голяма концентрация и знаем, че не можем да сбъркаме нищо оттук нататък, защото битката е много трудна. От самото начало беше ясно, че това е най-трудната група по отношение на качеството. Нивото е много високо през цялото време и следващият мач с ПСЖ ще бъде много важен“, убеден е специалистът.