Лудогорец съобщава на феновете си, че е в ход продажбата на билетите за гостуването на Нордселанд от група Н на Лигата на конференциите. Мачът ще се играе на 5 октомври от 21,00 ч. местно време (22,00 ч. българско) на стадион "Right to Dream Park" във Фарум, Дания. Привържениците на дванадесеткратния шампион разполагат само с 697 билета сектор Udebane B. Броят места е определен спрямо капацитета на съоражението.

Продажбата на билетите ще се извършва онлайн посредством следния линк: https://billet.fcn.dk

Желаещите да си закупят билети за мача Нордселанд - Лудогорец трябва да влязат на посочения адрес, където ще се отвори схема на целия стадион. Привържениците на Лудогорец трябва да си изберат място единствено в сектор Udebane B. Следва регистрация в сайта и плащане на съответния билет.

Цените на билетите за гостуващите привърженици на Норшелан - Лудогорец са следните:

Студенти - 99 крони (13 евро)

Деца до 16 години - 59 крони (8 евро)

Възрастен - 119 крони (16 евро)

Важно! Всички фенове на Лудогорец, които ще присъстват на мача, задължително трябва да си купят билети за сектор Udebane B. Според мерките за сигурност на стадион "Right to Dream Park" привърженици с артикули на българския шампион няма да бъдат допуснати в другите сектори. 

ПФК Лудогорец поддържа връзка с колегите си от Нордселанд и своевременно ще разпространява допълнителна информация относно процеса по продажбата на билетите за двубоя на 5 октомври.