Наставникът на Чавдар (Етрополе) даде мнението си пред Sportal.bg след поражението от Миньор (Перник) в дербито от Трета лига. Той обяви, че целта пред неговия тим е първото място.

"Да честитим победата на Миньор (Перник). Те с нищо не ни изненадаха, представиха това, което очаквахме. Имаха една-две ситуации и съумяха да реализират гол. Като цяло може би това е най-слабият ни мач игрово от началото на сезона, не проведохме срещата както искахме. Изпитвам леко разочарование от младите футболисти, не ги нападам - просто казвам, че очаквах малко повече. Напрежението взе лек връх в тях.

Бяхме по-офанзивният отбор, не успяхме да насочим топката в мрежата. Ясно е, че отборът, които иска да руши, на него му е по-лесно. По-трудно е да демонстрираш бързо мислене в гъсти пространства. Просто имаме да работим, това е цялото нещо. Тук имаме условия за професионалния футбол, не бягам от отговорност, поставил съм цел първото място, млад отбор сме, но това е целта. Със сигурност ще бъдем от водещите отбори в групата, не искам да звучи арогантно", каза бившият бранител на ЦСКА, Партизан, Базел и Панатинайкос.