Старши треньорът на Кюстендил Мартин Йорданов не скри радостта си след успеха с 2:1 над Ботев (Ихтиман). Победата дойде след обрат, а наставникът заяви шеговито, че е сменил капитана Адриян Бачовски, тъй като утре му предстои сватба и го е съхранил за хорото.

"Ботев (Ихтиман) е доста силен отбор. Благодаря им, че се съгласиха да преместим мача, защото нашият капитан утре ни е поканил на сватба по-голяма част от отбора. Това е истински феърплей. И те играха футбол, мачът беше двуостър. Реализирахме от две статични положения, изпуснахме доста други положения. Това е футболът, доволен съм от момчетата.

Ако има някой треньор, който да каже, че тези две ситуации са заучени, ще излъже. Просто използваме хубавото центриране на Радков и атакуваме определена зона. Днес се получи, досега нямахме гол от статично положение. Повече ме е яд, че не завършихме другите хубави атаки с гол.

5

Капитанът ни почувства болка и преценихме да го пощадим. Всички се раздадоха до последната минута. Пожелавам късмет на Ботев (Ихтиман), защото със сигурност ще затруднят абсолютно всеки отбор", каза Йорданов.