Старши треньорът на Арда (Кърджали) Александър Тунчев даде мнението си след категоричния успех на своя тим над Ботев (Враца). “Небесносините” се наложиха с 4:0 и доближиха челните позиции в класирането.

 

“Почти от всичко съм доволен. Една хубава победа, успяхме да отбележим доста, пропуснахме и още няколко гола. Не беше лесно в началото. Имахме късмета да вкараме рано и леко след това дадохме инициативата на Ботев. След отбелязването на втория гол изцяло владеехме ситуацията.

Не ми хареса, че при 4:0 започнахме да проявяваме егоизъм и лаком за гол, както се казва. Трябваше колективно да направим това нещо и ако бяхме, щяхме да вкараме още.

Говорихме много преди мача, че през миналия сезон загубихме много точки от Ботев (Враца) и трябваше да подходим сериозно.

Да, може да се каже, че това е бил най-добрият ни мач от началото на сезона. Щом се вкарали толкова. Имали сме и други добри мачове, но не сме вкарвали толкова.

И в тренировъчния процес, и по време на паузата по никакъв начин Станислав Иванов не бе под влияние. Имало е някакво запитване, но до нищо конкретно не се стигна”, заяви Тунчев.