Сериозни промени се задават в Арда през зимата. По високите етажи на клуба не били доволни от управлението и най-вече представянето на кърджалийци от началото на сезона. Отборът е едва десети при прекъсването за националните отбори с 10 точки, дошли от 3 победи, 1 равенство и 2 загуби. Отборът има два мача по-малко - с Левски и ЦСКА 1948. 

Сред първите, които може да “изхвърчат”, бил спортният директор Ивайло Петков. На него вече му бил вдигнат мерникът. Той все по-рядко се появявал в Кърджали и при отбора. Напоследък Петков имаше медийни изяви около интереса на ЦСКА - София към Станислав Иванов. 

В зависимост от представянето до края на календарната година можело да има и промяна на треньорския пост. През пролетта Александър Тунчев се спаси благодарение на спечеленото седмо място и участието на баража за Лигата на конференциите срещу Левски на “Герена”, който обаче бе загубен. 

Сега амбициите на Арда са за място в първата шестица, но в ръководството не били обнадеждени и се очаквало от високо ниво да бъдат сведени кардинални решения през зимата. 

“Тема Спорт”