Третият капитан на Левски – Цунами – зарадва шефовете на клуба вчера. Защитникът прие с лекота предложението на „сините” за нов договор. Настоящият му изтичаше през лятото на 2024 година.

Според запознати Цунами дори е бил категоричен, че ще приеме офертата, която му предостави Даниел Боримиров, дори и заплатата му да остане непроменена.

Той, за разлика от някои други, бил изключително доволен, че има шанс да играе в отбор като Левски, а и да усети тръпката от мачовете в Европа с фланелката на тима. Цунами дойде на „Герена” от Ботафого Параиба, който все още си стои в Дивизия С на Бразилия.

Новият му договор е до 2026 година. От „Герена” му пожелаха много победи и щастливи мигове с любимия клуб. До този момент левият бек на „сините” има 63 мача и 3 гола.

Очаква се в близките дни и Кристиан Димитров да го последва, пише “Мач Телеграф”. По традиция там тежката дума има семейството му в лицето на баща му. Дългия възроди кариерата си през този сезон, след като преди това се загуби в Хайдук Сплит и ЧФР Клуж. Националът беше следен и от Ботев Пловдив, но е предпочел офертата на Левски.