Джейдън Санчо ще трябва да напусне Манчестър Юнайтед през януарския трансферен прозорец след нови разговори с мениджъра Ерик тен Хаг, които не са довели до намиране на решение за настоящата проблемна ситуация, информира вестник "Мирър". Националът на Англия влезе в публичен спор с Тен Хаг, като за наказание остана извън групата на “червените дяволи” при загубата от Арсенал в последния шампионатен мач от Премиър лийг.

Ерик тен Хаг обяви, че футболистът не попадна в състава заради слабо представяне в тренировките, а Джейдън Санчо отрече това с публикация в социалните мрежи и заяви, че е изкупителна жертва.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед е бил изненадан от реакцията на Санчо и е останал обезпокоен от решението на играча да даде публичност на проблемите си.

Медиите на острова твърдят, че вследствие на всичко това халфът ще напусне клуба си през зимата, като не е сигурно все още дали ще бъде продаден или ще бъде пратен под наем в друг клуб.

🚨 JUST IN: Jadon Sancho will push to leave Manchester United in January after crisis talks with Erik ten Hag failed to reach a resolution! #MUFC [@CrossyDailyStar] pic.twitter.com/m3Vg8BChQX

— mufcmpb (@mufcMPB) September 11, 2023