ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Изваденият от националния тим на Бразилия и от Манчестър Юнайтед Антони публикува част от кореспонденцията си с една от другите две дами, които също го обвиняват в насилие.


Това е 33-годишната банкерка Ингрид Лана. Преди дни тя обяви, че бразилският национал я бил нападнал физически през миналия октомври, защото отказала да прави секс с него.

Антони обаче твърди друго.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

“Принуден съм да публикувам малка част от разговора ми с Ингрид в WhatsApp, който доказва, че сме имали само една среща - интимна и по взаимно съгласие. Въпросът с тази измамница ще бъде разрешен скоро в съда”, написа Антони.

„Тя беше в Португалия, когато поиска да ми гостува в Манчестър. Това беше с ясната цел за интимна среща, защото ме попита какво на цвят бельо предпочитам - бяло или червено. Купих й билет за самолет, запазих хотел и наистина там се срещнахме и правихме секс по взаимно съгласие. Макар след това тя да настояваше да се срещнем пак, това не се получи заради моите ангажименти, а и тя се прибра в Бразилия. Пишеше ми преди това мръсотии. Аз ги пазя. Ето ги: “Не можеш ли да ми пратиш гола снимка, за да се подмокря”, “Ако искаш, ще те чакам гола в леглото”, “Никога не бих те наранила, не ми ли вярваш?” и др.

Припомняме, че Антони е разследван заради оплакванията на бившата му приятелка Габриела Кавалин, която заявява, че е била нападната от него четири пъти. В единия от случаите той е нанесъл рани върху пръстите на ръката й с нож, докато тя е била бременна. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!