Крилото на Тотнъм Деян Кулушевски призна, че следи какво се случва в първенството на Саудитска Арабия. Десетки футболни звезди от цял свят решиха да се присъединят към различни местни клубове. Един от тях е и съотборникът на Кулушевски в националния отбор на Швеция Робин Куайсон, който е казал само добри думи за местната лига.

"Ще видим какво ще се случи. Доста играчи отидоха там, така че първенството изглежда забавно. Това е съвсем нова лига, за която все повече играчи мечтаят да отидат. Но нека видим как ще се развият нещата в бъдеще. Интересно е дали ще ги допуснат да играят в Шампионската лига, след като някои от най-добрите играчи отидоха там. Има и други любопитни неща. Нямам нищо против това, което се случва там. Имам доста приятели, които отидоха там. Един от тях е Робин Куайсон. Попитах го как изглеждат нещата, след като дойдоха толкова много нови играчи, дали нивото се е вдигнало? Той каза, че е доста забавно", сподели Кулушевски пред "Експресен".

Той коментира и решението на Хари Кейн да отиде в Байерн (Мюнхен), като призна, че е изненадан от него.

"Това е част от живота, продължаваме напред. Всеки сменя работата си понякога, така и играчите сменят клубовете си. Кейн е голям шампион, научихме много от него. Мислехме, че ще остане, но накрая той отиде в друг отбор. Желаем му всичко най-добро в Байерн. Той започна силно там и съм сигурен, че ще успее. В негово лице загубихме 30 гола на сезон, така че сега оснаналите трябва да бележим повече. Но засега нещата се развиват добре", заяви шведът.