Детският футболен клуб „Кърджали“ се представи достойно в престижния турнир „Атрим Супер Старс Къп 2020“. Талантите от набор 2011 се включиха с два отбора в надпреварата в пловдивската зала „Атрим Арена“.
16 тима участваха в състезанието, като в крайното класиране възпитаниците на Сюлейман Шефкед заема 8-ма позиция. Кърджалийските футболни таланти постигнаха победа срещу „Славия“ и „Беломорец“, както и равен с пловдивския „Ботев“.
„Получи се оспорван турнир с доста интересни мачове, в които нашите деца се раздадоха максимално и показаха красива игра. Представянето на момчетата ни впечатли не само много зрители, но и треньори на противниковите отбори“, сподели треньорът на клуба Сюлейман Шефкед.
От ръководството на ФК „Кърджали“ изразяват благодарност към родителите на децата за доверието им и ангажираността най-популярният спорт да намира все повече малки привърженици в града край Арда. Вярваме, че футболното ни семейство ще продължава да расте и заедно ще изграждаме много личности, които в бъдеще ще станат добри професионалисти, заявиха още от ръководството на ФК „Кърджали“.
24rodopi.com