В Ботев Пловдив продължават сондажите за нов старши-треньор на тима. Те са ситгнали и до Македония, научи PlovdivDerby.com.

Междувременно в медиите се появи информация, че Николай Киров също има шанс да се завърне при канарчетата, но по информация на PlovdivDerby.com това е по-малко вероятно. Киров има сериозни лични проблеми в момента, свързани със здравето на свой роднина. Не е ясно и до колко Зингаревич би се доверил отново на български специалист.

Колегите от Тема спорт публикуваха информация, че израелски специалист може да поеме жълто-черните. Вече били установени контакти с него от страна на сънародника му Даниел Коен, който е шеф на школата и на хартия старши треньор на дубъла.

Водени са разговори и с бивш играч на Интер и Рома от 90-те години на миналия век. Става въпрос за 54-годишният Джанлука Феста. В момента той е без работа, а за последно е водил гръцкия елитен Ламия. Там е бил начело още на Аполон Смирнис и Лариса. В Италия работи силно в елитния Каляри и Комо. В Сардиния е бил част и от школата, където постига добри резултати. Бившият защитник прави име като играч и във Висшата лига, където носи екипите на Мидълзбро и Портсмут. Кариерата му започва в Каляри.