ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Елитният германски Вердер е заковал цена от 5 милиона евро за българския национал Илия Груев-младши, пише „Билд“. Именно цената е проблемът, който блокира трансфера на 23-годишния халф в нидерландския гранд Аякс.

Счита се, че съперникът на Лудогорец в плейофите на Лига Европа е готов да плати 4 милиона, въпреки че пазарната цена на Груев се определя на 3 милиона евро. Интерес към българина има от страна и на други клубове от Бундеслигата.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Вердер има нужда от пари, но не желае да продаде Илия Груев-младши при различни условия от тези, които сам е поставил. Заради неясната ситуация с бъдещето му в Бремен българският национал още не е играл за Вердер от началото на сезона. При загубата с 2:3 от Виктория (Кьолн) за купата на Германия той не беше дори в групата, а при загубата с 0:4 от Байерн в първия кръг на сезона остана неизползвана резерва.

Треньорът Оле Вернер за момента предпочита да залага на новопривлечения белгиец Сен Линен. Спортният директор Клеменс Фриц беше категоричен, че при правилната оферта клубът може да се раздели с всеки играч.

Очакванията са Аякс все пак да плати искания допълнителен милион от Вердер, след като финализира трансфера на реализиралия хеттрик срещу Лудогорец Мохамед Кудус в Уест Хям.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!