Всеки фен, присъстващ на мачовете на България от Европейското първенство по волейбол за мъже във Варна, ще намери специална изненада на своята седалка - официален постер на националния отбор. БФВолейбол отново показва специално отношение към седмия играч - невероятната ни публика.

За срещите на "лъвовете" от ЕвроВолей 2023 в зала "Конгресна" на ДКС ще има официален плакат с всички волейболни любимци от разширения състав на България за всеки от приятелите на волейбола, дошъл да покаже своята подкрепа за родните национали. От другата страна на плаката за Европейското първенство с българските национали е изобразено знамето на България. Така по традиция в даден момент цялата зала ще може да се превърне в огромен трибагреник.

Откриващият мач във Варна е на 29 август (вторник) от 20,30 часа - в него България посреща Испания. Следващите мачове на избраниците на Пламен Константинов от груповата фаза са срещу Финландия (31 август), Украйна (2 септември), Хърватия (3 септември) и Словения (5 септември). Всички срещи на българския национален отбор са от 20,30 часа. Първите мачове в дните с по две срещи са от 17,30 часа. Осминафиналите във Варна са на 8 и 9 септември, а четвъртфиналите - на 11 септември.