Старши треньорът на Етър Емануел Луканов беше много ядосан след загубата на неговия отбор от ЦСКА 1948 с 0:1. “Болярите” за пореден път играха силно, но допуснаха поражение, което ги остави в дъното на класирането. Луканов изказа претенции към съдийството и даде за пример неотсъдената дузпа за нарушение срещу Ивайло Димитров. 

“През първото полувреме бяхме малко плахи, макар че имахме план да контраатакуваме. След почивката от началото до края имахме положения. Губим пети мач заради ВАР. Всички видяха, че имаше дузпа срещу Ивайло Димитров, само един човек не я видя. Не знам вече какво да си мисля. Колкото и здрави нерви да имаш, колкото и културно да се държиш… не мога да го приема. Борим се за всяка точка и това, което се случва, не е справедливо”, оплака се Луканов. 

“Не забравяйте, че играхме срещу един от най-добрите отбори в първенството. Те доминираха през първото полувреме, но след това ги притиснахме и започнаха да бавят играта. По нищо не отстъпвахме, Да, липсваше ни ефективност, но представянето на футболистите беше добро”, подчерта наставникът на “виолетовите”. 

“Явно трябва да изстрадаме първата победа. Дано да се възползваме от проблемите на Ботев (Пловдив) в следващия кръг. Съперникът има бюдджет, който сигурно се доближава до този на Лудогорец. Играем обаче на “Ивайло” и трябва да спечелим”, каза Луканов.