ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Седем души загинаха при катастрофа на магистрала в бразилския щат Минас Жерайс в ранните часове на неделя, съобщиха местните власти. Автобусът е превозвал фенове на Коринтианс, които се прибирали от мача срещу Крузейро в Бело Оризонте.

Общо 43 души са били в превозното средство, на което са отказали спирачките около 2:50 сутринта. Автобусът се е ударил и се е преобърнал в дере, според пожарникарите.

Властите съобщиха, че 36 души са ранени, 27 от тях са откарани в болници, а един е в тежко състояние, но без опасност за живота.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+)

Коринтианс изрази своята съпричастност към семействата на жертвите. Няколко други бразилски футболни клуба също изказаха съболезнования.

Президентът Луис Инасио Лула да Силва, който е фен на Коринтианс, поднесе съболезнования на семействата и приятелите на жертвите.

"Надявам се на бързо възстановяване на ранените и разследване на причините за инцидента. Имаме нужда от спокойствие и превозни средства в добро състояние по пътищата, защото няма начин да възстановим изгубените животи", написа Лула в социалните мрежи.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!