ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Плановете на Ливърпул да използва в пълния капацитет разширената трибуна „Анфилд Роуд Стенд“ се претърпяха неочакван удар. Мърсисайдци искаха да пуснат фенове на местата за предстоящия в събота мач срещу Борнемут – първи домакински за „червените“ за сезон 2023/24 на Висшата лига.

Вчера обаче строителите на обекта са напуснали позициите си и не се знае кога ще подновят работата си. Причината за това е, че фирмата ангажирана с проекта „Бъкингам Груп“ има финансови проблеми и е поискала да бъде поставена под управление на синдик.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Бъкингам Груп“ ни уведоми, че е поискала да бъде поставена под административно управление на синдик. Това поражда проблем и проваля плановете ни да отворим „Анфилд Роуд Стенд“ с пълния капацитет на трибуната за мача срещу Борнемут в събота. През седмицата долната част на сектора мина изпитания и там ще бъдат допуснати фенове, но такива няма да има в горната част на трибуната“, обявиха от Ливърпул.

„Поддържаме разговори с „Бъкингам Груп“ и се надяваме, че компанията ще може да завърши строителните дейности до следващия ни домакински мач и да можем да продаваме билети за целия капацитет на стадиона за двубоя с Астън Вила“, допълниха мърсисайдци.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!